Efter der er blevet lavet en gulvafslibning, er en gulvbehandling vigtig. Dit gulv vil være modtagelig overfor snavs og være sværere at vedligeholde i den pæne stand det opnår efter gulvafslibningen.

Hos TH Gulvservice tilbyder vi derfor flere forskellige typer gulvbehandling. Vi servicerer primært kunder i Svendborg, Nyborg og Rudkøbing, men vi kommer også gerne uden for disse områder. 

Kontakt os i dag

Behandling trægulve efter slibning

Efter en gulvafslibning vil er det vigtigt at få en gulvbehandling af gulvet bagefter. Dit gulv vil være mere modtageligt overfor snavs og være sværere at holde i den pæne stand, som der er opnået efter en gulvafslibning

Af den grund tilbyder vi en gulvbehandling, som vi sammen vælger ud fra hvor stor en mængde slid dit gulv modtager og hvilken type gulv du har. Vi tager højde for gulvets træsort, hvor meget der bliver gået på gulvet, om det er med eller uden fodtøj, samt om der er legende børn eller husdyr, da disse faktorer betyder meget for hvilken behandling der er bedst for gulvet.  

Ved TH Gulvservice tilbyder vi mange forskellige typer af gulvbehandling som du kan ser herunder: 

  • Lakering eller oliebehandling af gulv
  • Indfarvning af gulv
  • Ludbehandling af gulv
  • Voksbehandling af gulv
  • Sæbebehandling af gulv
  • Hvidpigmentering af gulv

Vi vil sammen med dig tage en beslutning om, hvilken af disse mange behandlinger der passer bedst til dit gulv, så du får det bedst mulige resultat. 

Gulvbehandling pris - hvad koster det?

Vi bestræber os på at tilbyde attraktive priser, som vil afhænge af opgavens størrelse og omfang, samt hvilken type gulvbehandling der skal laves. Vi har professionelle, faguddannede og kompetencedygtige folk, som kan overkomme mange forskellige typer opgaver på bedste vis. 

Hvis dette lyder som et tilbud, der er brugbart for dig og dit gulv, så kontakt os på mail: info@th-gulvservice.dk eller telefon: 26 71 13 28.