Gulvafhøvling i Svendborg, Nyborg og Rudkøbing omegn

Har du et gammelt ferniseret eller malet plankegulv eller bølger dit gulv og har rester af lim eller spartelmasse, så kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling.

Hos TH Gulvservice kan vi tilbyde en afhøvling af dit gulv, så du kan få fornyet udseendet på dit gulv. Vi servicerer primært kunder i Svendborg, Nyborg og Rudkøbing, men vi kommer også gerne uden for disse områder. 

Ring og få en pris

Afhøvling af gulv

Har du et trægulv, der er ferniseret, malet eller bølger dit gulv og har rester af lim eller spartelmasse, så er dette en indikation på at der er brug for en afhøvling af gulvet. Vi tilbyder professionelle, faguddannede og kompetencedygtige folk til at klare opgaven, så det bliver gjort på bedste vis.

For at være sikker på at dit gulv kan klare behandlingen vil vi foretage en forundersøgelse af gulvets tilstand, så vi er sikre på at bevare dets bæreevne og stabilitet, så du får det bedst mulige resultat.

Vi udlover stor præcision, så gulvet ikke tager skade eller bliver ujævnt. For at sikre det bedste resultat, hvis gulvet er blevet afhøvlet, supplerer vi altid med en afslibning, så gulvfladen er klar til videre behandling.

Gulvafslibning eller Gulvafhøvling

Der er stor forskel på gulvafslibning og gulvafhøvling. Ved en gulvafslibning bliver kun det øverste lag af gulvet slebet ned, og derfor er en afslibning af gulvet primært god til gulve, der er plettede og ridsede. 

Hvis du derimod har et trægulv, der er ferniseret, malet eller bølger dit gulv og har rester af lim eller spartelmasse, så kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling. Ved en afhøvling gulvet bliver der høvlet flere 2-4 millimeter af gulvet, så det kan gøres flot igen.

Er du i tvivl om hvad du skal bruge?

Kontakt os for rådgivning

Gulvafhøvling pris - hvad koster en gulvafhøvling? 

Vi bestræber os på at tilbyde attraktive priser, som vil afhænge af opgavens størrelse og omfang. Vi har professionelle, faguddannede og kompetencedygtige folk, som kan overkomme mange forskellige typer opgaver på bedste vis. 

Hvis dette lyder som et tilbud, der er brugbart for dig og dit gulv, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon: 26 71 13 28 eller mail: info@th-gulvservice.dk.