Gulvafslibning i Svendborg, Nyborg og Rudkøbing

Hos T.H Gulvservice vil vi hjælpe dig med at få dit gulv til at se ud som nyt, med vores over 20 års erfaring indenfor gulvafslibning. Har du et plettet og slidt gulv, så kan vi tilbyde flere former for afslibning af dit trægulv og efterfølgende gulvbehandling, som vil forny gulvets udseende.

Vi servicerer primært kunder i og omkring Svendborg, Nyborg og Rudkøbing, men vi kommer også gerne uden for disse områder. 

Ring allerede i dag

Slibning af trægulv

Hvis dit trægulv er plettet, hakket og ridset, så er dette en god indikation på at dit trægulv trænger til en afslibning. Vi kan her tilbyde dig en afslibning af dit gulv, hvor vi med vores store erfaringer, sans for teknikker og nyeste produkter leverer det bedst mulige resultat. 

Vi tilbyder flere forskellige services inden for afslibning:

  • Afslibning af gulve og dørtrin
  • Afslibning af trapper
  • Afslibning af terrasser
  • Afslibning af bordplader

Da gulvet vil blive tyndere af en afslibning, vil vi altid komme ud og efterse gulvets tilstand. Efterfølgende vil vi passe på dit gulv, så det stadig opretholder den samme bæreevne og stabilitet. Resultatet vil være et gulv, der ser ud som nyt, men stadig er stabilt og kan klare det, der skal til.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Der er stor forskel på gulvafslibning og gulvafhøvling. Ved en gulvafslibning bliver kun det øverste lag af gulvet slebet ned, og derfor er en afslibning af gulvet primært god til gulve, der er plettede og ridsede. 

Hvis du derimod har et trægulv, der er ferniseret, malet eller bølger dit gulv og har rester af lim eller spartelmasse, så kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling. Ved en afhøvling gulvet bliver der høvlet flere 2-4 millimeter af gulvet, så det kan gøres flot igen. 

Er du i tvivl om hvad du skal bruge?

Kontakt os for rådgivning

Gulvafslibning pris - hvad koster en gulvafslibning?

Vi bestræber os på at tilbyde attraktive priser, som vil afhænge af opgavens størrelse og omfang. Vi kan løse mange forskellige typer af opgaver, da vi er meget kompetencedygtige indenfor gulvafslibning. 

For at være sikker på at dit gulv kan klare behandlingen vil vi foretage en forundersøgelse af gulvets tilstand, så vi er sikre på at bevare dets bæreevne og stabilitet, så du får det bedst mulige resultat. Du kan altid kontakte os og få et tilbud, så taler vi sammen om opgaven og finder en billig pris til dig!

Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud, så kontakt os på mail: info@th-gulvservice.dk eller telefon: 26711328.