Slibning af gulv kan få gulvet til at se ud som nyt​

Er dit gulv slidt og plettet? Så er det på tide, at du får det piftet op ved hjælp af en gulvafslibning og en gulvbehandling. Lige her hos T. H. Gul​vservice tilbyder vi forskellige former for slibning af trægulve, så dit gulv igen kan se ud som nyt. Vi servicerer primært kunder i og omkring Langeland, Svendborg, Faaborg og Nyborg, men kommer også gerne uden for disse områder.

Beskidte sko og dagligdagens slid gennem flere år er hårdt for ethvert gulv, der efterhånden kan fremstå plettet og brugt. Hvis gulvet får den rette gulvafhøvling, så kan det dog let blive som nyt igen. Inden vi foretager slibning af trægulve, vurderes gulvets tilstand, eftersom enhver afslibning gør gulvet tyndere. Det er vigtigt, at gulvet bevarer sin stabilitet og bæreevne efter behandlingen og derfor udfører vi afslibning af gulve, så nænsomt som muligt hver gang.

Hvad koster gulvafslibning?

Vi har store kompetencer inden for gulvafslibning og derfor kan vi løse mange forskellige opgaver. Den eksakte pris på en slibning af et trægulv, afhænger af opgavens type og omfang, men hos os kan du dog forvente konkurrencedygtige og attraktive priser hver gang.

Hos os tilbydes følgende typer af afslibninger:

  • Afslibning af gulve og dørtrin
  • Afslibning af trapper
  • Afslibning af terrasser
  • Afslibning af bordplader

Når vi skal slibe gulv hos dig, kan du forvente seriøsitet og høj kvalitet hver gang. Dette gælder uanset, hvilken opgavetype vi skal løse for dig. Vi arbejder altid med nogle af de nyeste og bedste materialer og teknikker på markedet, hvilket garanterer dig et godt resultat hver gang.

Kontakt os og hør om mulighederne for slibning af gulv

Ønsker du at høre mere om, hvad dine muligheder er for gulvafslibning hos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi hører gerne om dine ønsker, hvorefter vi finder en billig pris til dig.

Du kan kontakte os på telefon 26 71 13 28 eller på e-mail info@th-gulvservice.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

Lad os hjælpe dig med dit gulvarbejde

Kontakt os på telefon 26 71 13 28, på e-mail: info@th-gulvservice.dk  eller ved at skrive til os via vores kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Følg med på vores Facebook-virksomhedsprofil, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder og igangværende projekter m.m.​​

Om T.H Gulvservice

Vi tilbyder vores kunder en fornuftig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde.

Hurtig navigation

Kontakt

Nordre Landevej 22

5900 Rudkøbing

Tlf: 26 71 13 28

E-mail: info@th-gulvservice.dk